Sewatek Oy:lle uusi toimitusjohtaja

12
.
4
.
2018

DI Timo Husu (52) on nimitetty Sewatek Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi 9.4.2018 alkaen. Sewatekille hän siirtyy Halton Marine Oy:n teknologiajohtajan tehtävästä. Husulla on pitkä kokemus kiinteistö- ja rakennusalalta, Halton-yhtiöiden lisäksi hän on työskennellyt muun muassa Granlundilla ja Motivalla.

”Olen innoissani uusista tehtävistäni. Sewatekissa on tehty hyvää työtä jo kolmen vuosikymmenen ajan. Kansainvälistyminen, hyvä asiakaspalvelu sekä tuotteiden ja palveluiden kehittäminen yhdessä asiakkaiden kanssa tulevat näkymään toiminnassamme edelleen", sanoo Timo Husu.

Sewatek Oy on viime vuosina kasvanut Suomessa niin tuotteiden, henkilöstön kuin liikevaihdonkin osalta. Palokatkoläpivientituotteemme ovat laajalti käytetty ratkaisu uudisrakentamispuolella kotimaassa. Haluamme kiittää asiakkaita ja yhteistyökumppaneita tästä luottamuksesta. ”Tärkein tehtävämme on jatkaa suomalaisten asiakkaiden erinomaista palvelua. Tämän lisäksi tulevina vuosina tavoitteena on viedä Sewatek-palokatkoläpivientituotteita uusille markkinoille. Uusia kasvualueitamme ovat Ruotsin markkinat, saneeraustuotteet sekä puukerrostalorakentamisen ratkaisut.” toteaa Anna Miettinen.

Sewatek Oy:n entinen toimitusjohtaja Antero Hakkarainen jatkaa yhtiön palveluksessa talouspäällikkönä. Kiitämme Anteroa hänen panoksestaan yhtiön kehittämisessä ja samalla toivotamme Timon tervetulleeksi Sewatekiin. 

LISÄTIETOJA:
Sewatek Oy:n hallituksen puheenjohtaja Anna Miettinen, puh. +358 40 518 0887