Palomansetti

Zapp-Zimmermann palokatkomansetti täydentää Sewatekin tuotevalikoimaa. Mansetissa on voimakkaasti paisuva palonauha, joka turpoaa umpeen, vaikka virtausputki sulaisikin pois. ZZ-palomansetti on helppo asentaa myös jo olemassa olevan putken ympärille. Tutustu tuotteeseen ja kysy tarjous!Zapp-Zimmermann palokatkomansetti täydentää Sewatekin tuotevalikoimaa. Mansetissa on voimakkaasti paisuva palonauha, joka turpoaa umpeen, vaikka virtausputki sulaisikin pois. ZZ-palomansetti on helppo asentaa myös jo olemassa olevan putken ympärille. Tutustu tuotteeseen ja kysy tarjous!

Zapp-Zimmermannin palomansetti täydentää Sewatekin tuotevalikoimaa.Aktiivisena komponenttina siinä on voimakkaasti paisuva palonauha, joka turpoaa umpeen, vaikka virtausputki sulaisikin pois.

  • voidaan pinta-asentaa jälkikäteen jo olemassa olevan virtausputken ympärille (tähän Sewatek-saneerausläpivientejä ei voi käyttää)
  • voidaan uppoasentaa putkitusvaiheessa (tähän tarkoitukseen Sewatek-saneerausläpivienti huomattavasti kätevämpi ja edullisempi)
  • ratkaisu löytyy monen kokoisille putkille.Yhdelläkin koolla katetaan säädettävyyden ansiosta useita putkikokoja, esimerkiksi Sewatekin varastoima koko kattaa putket Ø50 -110 mm. Muut tarjolla olevat mansettikoot ovat 32 mm, 40 mm ja 125-160 mm. 
  • on helppo avata, sulkea ja lyhentää.
  • käyttökohteet: massiiviseinä, kevytseinä ja massiivivälipohja
  • seinissä vaaditaan palomansetti seinän molemmin puolin, holviläpivieneissä riittää, kun mansetti on alemman kerroksen katossa

Loput ZappZimmermann-palomansetit erikoishintaan. Kysy tarjous!

Tekniset tiedot

Lataa tästä