S-sarja kaapeleille

Sewatek S-sarjan kaapeliläpiviennillä hoituu esimerkiksi asuintalojen porrashuoneesta huoneistoihin kulkevien kaapelien palokatkot. Läpivienti asennetaan jo valuvaiheessa, jolloin palokatko on enää kaapelointia ja viimeistelyä vaille valmis.Sewatek S-sarjan kaapeliläpiviennillä hoituu esimerkiksi asuintalojen porrashuoneesta huoneistoihin kulkevien kaapelien palokatkot. Läpivienti asennetaan jo valuvaiheessa, jolloin palokatko on enää kaapelointia ja viimeistelyä vaille valmis.

S-sarjan kaapeliläpiviennillä (tunnetaan myös sähköläpivientinä) hoituu esimerkiksi asuintalojen porrashuoneesta huoneistoihin kulkevien kaapelien läpivieminen. Tuote on mitoitettu niin, että siinä on aina paikka hieman suuremmalle syöttöjohdolle ja valinnaiselle määrälle pienempiä kaapeleita. Kaikkia kaapelipaikkoja ei tarvitse käyttää, joten tuote toimii myös läpivientivarauksena myöhempiin tarpeisiin.

Usein tuote valetaan väliseinäelementtiin elementtitehtaalla, mutta yhtälailla sitä voi käyttää paikalla valettavassa rakenteessa ja seinän lisäksi myös välipohjassa. 

Suurempaan läpivientiputkeen asennettavan syöttöjohdon maksimiulkohalkaisija seinärakenteissa on 17,5 mm. Pienemmille kaapeleille tarkoitetuista läpivientiputkista (0-8 kpl runkovalinnasta riippuen) voi viedä läpi ulkohalkaisijaltaan maksimissaan 11 mm kaapelin. Tällöin päästään kiviaineisessa seinärakenteessa EI 120 -paloluokkaan. 

Suurien yksittäisten kaapelien tai isompien kaapelinippujen läpivienti on toteutettava jollakin muulla tuotteella. Suurille kaapeleille ja kaapelinipuille suosittelemme Sewatek D-sarjan läpivientiä. Kaapelihyllyjen kohdalla läpivientiratkaisuksi sopii esimerkiksi Zapp-Zimmermann palokatkotiili.

Tekniset tiedot

Valmiit läpivientikuvat ja merkitäesimerkit on kopioitavissa Merkintäohjeesta (dwg) tai lisäämällä ilmaisesta ProdLib-kirjastosta.

Lisätietoa läpivienti- / putkimerkinnöistä voi lukea suunnittelijoille suunnatulta sivulta.

Sewatek S-sarja K160 sähköläpivientien mittatiedot

Lataa tästä

Esite

Asennusohje

Detaljipiirrokset