Roxtec RS

Roxtec RS -läpivienti sisältää kehyksen sekä tiivisteosan. Tuote soveltuu yhdelle putkelle tai kaapelille. Tyyypillisiä käyttökohteita esimerkiksi väestönsuojat ja laitetilat.Roxtec RS -läpivienti sisältää kehyksen sekä tiivisteosan. Tuote soveltuu yhdelle putkelle tai kaapelille. Tyyypillisiä käyttökohteita esimerkiksi väestönsuojat ja laitetilat.

RS-läpivienti sisältää kehyksen sekä tiivisteosan. Se koostuu kahdesta puoliskosta, mistä syystä asentaminen on helppoa myös olemassa olevan putken tai kaapelin ympärille. S1-luokan väestönsuojassa riittää yksipuolinen asennus, jolloin läpivienti asennetaan paineen puolelle ts. rakenteen ulkopintaan.

Ominaisuudet

  • pienikokoinen
  • ei tarvetta jälkivalulle
  • kätevä ja helposti uudelleen avattava kiristysmekanismi
  • kaasu- ja pölytiivis, veden katastrofipaineenkesto 1 bar
  • asennusaukon koko max 1-2 mm läpivientiä suurempi (vrt. taulukko)


Suurin sallittu koko väestönsuojaan on RS 100. RS-läpivienti ei suinkaan ole vain VSS-läpivienti, sillä kokohaitari yltää jopa 580 mm putkiin asti.

Tekniset tiedot

Koko 0 tarkoittaa, että tiivisteen ydintä ei poisteta, vaan läpivienti jätetään varaukseksi myöhempiä tarpeita varten. WOC tarkoittaa, ettei läpiviennin mukana tule ydintä. WOC-läpivientiä ei voi siis käyttää varauksena.

Lataa tästä

Esite

Asennusohje