Ajankohtaista

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

Sewatek toivottaa kaikille asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen rauhallista joulun aikaa ja menestyksekästä alkavaa vuotta. Palvelemme välipäivinä normaalisti.

Joululahjarahat tänä vuonna hyväntekeväisyyteen

Sewatek tuki joulukuussa Diakonissalaitoksen työtä liikkuvan väestön parissa (https://www.hdl.fi/fi/hirundo). EU-kansalaisten liikkuva väestö muodostuu suurelta osin romaneista, jotka kotimaissaan kohtaavat syrjintää, eriarvoisuutta ja äärimmäistä köyhyyttä. Sewatek:n lahjoituksella tuetaan Diakonissalaitoksen työtä niin Suomessa kuin ihmisten lähtömaissa Romaniassa ja Bulgariassa. Romanian hankkeen Diakonissalaitos toteuttaa yhdessä E-Romnjan (http://e-romnja.ro/) kanssa ja se on ensimmäinen romaninaisten oma järjestö Romaniassa. Tukemme kohdistuu eurooppalaiseen vähemmistöön, joka elää omassa maanosassamme erittäin syrjittyä arkea

Palomansetit tarjouksessa

Sewatek vaihtaa palokatkomansettien toimittajaa. Nyt kaikki loput laadukkaat saksalaiset ZappZimmermann-mansetit erittäin edulliseen hintaan.

Pyydä tarjous sähköpostitse sewatek(a)sewatek.fi

Jatkossa keskitymme hinnaltaan kilpailukykyisempiin Tytan-mansetteihin, joilla on erittäin kattavat ja yhä laajenevat hyväksynnät.

Nimityksiä Sewatekissa 1.11. alkaen

Pauliina Halla on nimitetty myyntikoordinaattoriksi ja Peter Karlsson ratkaisumyyjäksi.

Henkilöstöresurssien vahvistumisen ansiosta pystymme vastaamaan yhä kasvavaan kysyntään sekä palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin ja nopeammin.