Ajankohtaista

Nimityksiä Sewatekissa 1.11. alkaen

Pauliina Halla on nimitetty myyntikoordinaattoriksi ja Peter Karlsson ratkaisumyyjäksi.

Henkilöstöresurssien vahvistumisen ansiosta pystymme vastaamaan yhä kasvavaan kysyntään sekä palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin ja nopeammin.

Betoni- ja Puupäivät

Kahden keskeisen rakennemateriaalin teemapäivät lähestyvät taas. Sewatek on mukana Betonipäivillä 2.11. Helsingin Messukeskuksessa sekä Puupäivillä 30.11. Helsingin Wanhassa Satamassa.

http://www.betoniyhdistys.fi/tapahtumat/betonipaivat.html

http://www.puuinfo.fi/tapahtuma/puup%C3%A4iv%C3%A4-ja-puumarkkinap%C3%A4iv%C3%A4-2017

Tervetuloa vierailemaan ständillämme!

Syksyn 2017 palokatkokoulutukset

Sewatek alkaa järjestää ilmaisia tuotekoulutuksia tuotteidemme parissa toimiville henkilöille. 

Kenelle

Koulutustilaisuudet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia ja ne soveltuvat hyvin niin suunnittelijoille kuin asentajillekin.

Sisältö

Koulutuksessa saat tiiviin katsauksen palokatkoihin liittyvistä määräyksistä ja tuotteiden kelpoisuuden varmistamisesta sekä perehdytyksen Sewatek Oyn tuotteisiin ja niiden suunnittelussa ja asentamisessa huomioitaviin asioihin. Koulutus soveltuu osaksi palokatkoasentajan henkilösertifikaatin ylläpitämiseksi vaadittavia koulutuksia. Koulutuksen yhteydessä kahvi- tai lounastarjoilu.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset sähköpostitse sewatek(a)sewatek.fi. Mainitsethan viestissäsi, mihin koulutustilaisuuteen olet tulossa. Voit ilmoitautua koulutukseen myös Ota yhteyttä -lomakkeen avulla.

Seuraavat koulutukset

Kiitos alkusyksyn koulutuksiin osallistuneille. Ilmoitamme seuraavista koulutuksistamme pian.

Sewatek mittautti kehityskykyään, kiitokset vastanneille yhteistyökumppaneille!

Kyselytutkimus

Sewatek haluaa kuulua Suomen kehittyvimpien yritysten joukkoon ja palvella yhteistyökumppaneitaan parhaalla mahdollisella tavalla. Lähtölaukauksena kehitystyölle toimii toukokuun aikana toteutettu Seedi Oy:n Ravistaja-analyysi, joka perustui kyselytutkimukseen, johon saimme vastauksia useilta yhteistyökumppaneiltamme. Lämpimät kiitokset kaikille vastanneille arvokkaasta avusta toimintamme kehittämiseksi ja siten palvelumme parantamiseksi.

Kyselyn tulokset

Kyselyn tulokset on käyty läpi, ja vastausten perusteella lasketut eri osa-alueiden arvosanamme osoittautuivat ilahduttavan hyviksi. Sewatek-läpivientejä pidettiin vastausten perusteella toimivina ja työaikaa säästävinä innovaatioina, ja erityisen hyvin olimme onnistuneet toimitusvarmuudessa sekä asiakaspalvelun joustavuudessa. Näistä haluamme pitää jatkossakin kiinni. Myös Sewatekin henkilöstö osallistui tutkimukseen ja vastasi varsin samansuuntaisesti yhteistyökumppaniemme kanssa. Myös henkilöstön työtyytyväisyys oli tässäkin mittauksessa erittäin korkealla tasolla.

Kehitysideoita

Kuitenkin kehityskohteitakin löytyi, ja niihin tuli arvokasta täsmennystä avoimien kysymysten vastauksissa. Selkeimmät kehityskohteet liittyvät kommunikaation aktiivisuusasteen nostamiseen sekä suunnitteluosapuolia tukevan aineiston ja ohjelmistojen edelleen kehittämiseen. Työmaatoiminnan lisäksi suunnittelu on avainasemassa siinä, että oikea tuote päätyy oikeaan paikkaan.

Toimenpiteet

Tulemme edelleenkin ponnistelemaan tuote- ja ohjelmistokehityksen sekä ohjeistuksen kehittämisen parissa. Viime aikoina olemme lisänneet resursseja niin teknisen neuvonnan, myynnin kuin tuotekehityksenkin puolelle. Kehitämme parhaillaan myös kanavia ajankohtaisasioista tiedottamiseksi.

Laskut sähköiseen muotoon

Sewatek Oy:llä on mahdollisuus ottaa vastaan laskuja sähköisesti. Vastaanotamme laskut Maventan kautta.

Mikäli ette vielä toimita verkkolaskuja sähköisesti, voitte lähettää paperilaskut erilliseen palvelutuottajan osoitteeseen, jossa laskut skannataan ja tulkitaan. HUOMIOITTEHAN, että palvelun tuottajan osoite on oltava sekä kirjekuoressa että laskulla. Tärkeää on, että laskutusosoitteeseen ei lähetetä muuta aineistoa kuin laskuja.

Muu materiaali tulee lähettää entiseen tapaan yrityksemme toimipisteen postiosoitteeseen.

Lisätietoja yhteystiedot sivulta sekä

Satu Sepänaho
0400 972 543
satu.sepanaho@sewatek.fi

Sewatek-läpivienneille VTT:n lausunto 150-240 mm välipohjiin

Olemme pyytäneet VTT Expert Services Oy:ltä lausunnon läpivientiemme soveltuvuudesta ETA-asiakirjassa (12/0045) mainittua 240 mm paksua betonivälipohjaa ohuempiin lattiarakenteisiin. 

Useimpien testattujen putkien kanssa Sewatek-läpivienneillä päästään riittäviin paloluokkiin myös vähintään 150 mm tai vähintään 200 mm paksujen lattiarakenteiden yhteydessä. Lausunto koskee ETA-asiakirjan tavoin Sewatek-läpivientiputkea ja siten siis kaikkia Sewatek-tuotesarjoja.

Lausunto ei vastaa ETA-asiakirjaa, mutta toimii apuna tilanteissa, joissa on tarve rakennuspaikkakohtaisesti hyväksyttää läpivientien käyttö ohuemmassa lattiarakenteessa.

Me Sewatekilla uskomme, että tämä on suuri helpotus esimerkiksi ohuen välipohjan saneerauskohteisiin, joissa hyväksyntöjen mukainen palokatko saattaa olla vaikeasti toteutettavissa. Enää ei ainakaan läpivientien vuoksi ole useinkaan tarvetta korotusvalulle.

Voit ladata lausunnon Hyväksynnät-osiosta