Ajankohtaista

CADS uudistaa Sewatek-läpivientien käsittelyn

Uudet Electric 18.0.3, Hepac 18.0.5 ja House 18.0.3-revisiot tulevat sisältämään muutoksia reikätoiminnallisuuteen ja Sewatek-läpivientien käsittelyyn.

CADS-uutiset verkkosivuilla

-         Kymdata ja Sewatek kehittivät yhdessä lisää älyä IFC-malliin

-         Reikätoiminnallisuuteen uudistuksia

-         Kaikki CADS-uutiset

Putkien lukusuunta

Putkien lukusuuntaongelma on vaivannut Sewatek-läpivientien kanssa pitkään. CADSin uusien versioiden myötä asia korjaantuu. Uusien versioiden myötä Sewatek-reikävarausmerkinnöissä hyödynnetään suuntanuolta, mikä määrittelee putkisarjan lukusuunnan. Sewatek-putkisarjan tieto merkitään ensimmäiseen läpivientiin ja muihin tulee vain Sewatek-merkintä. Sewatek Connector osaa lukea tätä tietoa Teklassa.

3D-läpivientikappale

IFC-vientitoiminnoissa voidaan valita Sewatekien vientitapa. Oletus vientitapana on muotografiikka, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että IFC-malliin vietävät Sewatek-osat ovat graafisesti osien todellista muotoa mukailevia. Mahdollista on myös määrittää reikävaraus perinteisenä laatikkomuotona.

IFC-koodaus

Koodaus muuttuu siten, että jatkossa oletuksena käytetään json-koodausta (vanha koodaus myös mahdollista valita). Sewatek Connector pystyy paremmin hyödyntämään tässä muodossa olevaa tietoa.

Lue lisää

 

Sewatek Connector julkaistu

Sewatek Connector -ohjelma on julkaistu Tekla Warehousessa vapaasti ladattavaksi. Teklassa toimivan ohjelman avulla saadaan Sewatek-seinäläpiviennit valittuihin osiin IFC-reikätieto-objektien perusteella.

Lue lisää

Sewatekit Tekla Warehousessa

Sewatek Finnbuild 2018 -messuilla

Sewatek oli jälleen mukana Finnbuild-messuilla. Koko tuotevalikoimamme oli esillä kolme päivää kestäneillä messuilla.

Kiitos kaikille osastollamme käyneille!

 

Sewatek on mukana Betonipäivillä to 1.11. sekä Puupäivillä pe 2.11. Messukeskuksen Siivessä.

Sewatek-läpivienneille M1-päästöluokitus

Sewatek S-, H- ja D-sarjojen läpivienneille on myönnetty M1-päästöluokitus.

Massiivipuurakenteiden ETA-asiakirja on päivittynyt

CLT- ja LVL-rakenteita koskeva ETA-asiakirjamme (15/0411) on päivittynyt 30.5.2018. Myös detaljikuvat on kesäkuun aikana päivitetty vastaamaan uusia hyväksyntöjä. Merkittävimmät parannukset ja laajennukset liittyvät muoviputkien eristysvaatimusten kevenemiseen sekä toisaalta erityisesti kaapelien parempiin paloluokkiiin sekä laajentuneisisin asennustapavaihtoehtoihin.

Sewatek noudattaa tietosuoja-asetusta

Sewatek noudattaa EU:n tietosuoja-asetusta GDPR:ää ja on mm. päättänyt, että vanhat postituslistat poistuvat käytöstä 25.5.2018 alkaen. Asetus ei kiellä vanhojen listojen käyttämistä, mutta samalla on hyvä tilaisuus ajantasaistaa rekisteriä.

Haluathan saada tuoreimmat Sewatek-uutiset jatkossakin? Tilaa siinä tapauksessa uutiskirjeemme, ja saat meiltä sähköpostia muutamia kertoja vuodessa. http://uutiskirje.sewatek.fi/

Rekisteriselosteemme löydät Ladattavat tiedostot -osiosta.

Sewatek oli mukana Nordbygg 2018 -messuilla Tukholmassa

Sewatekilla oli ensimmäistä kertaa messuosasto Nordbygg-messuilla. Messut ovat suurimmat rakennusalan messut pohjoismaissa. 

Tämän vuoden messut keräsivät n. 900 näytteilleasettajaa ja n. 50 000 kävijää. 

Sewatekin osasto kiinnosti yleisöä. Erityistä kiinnostusta herätti uusi kuorilaatan läpivientiratkaisu, jota on jo asennettukin ensimmäisiin kohteisiin Ruotsissa.

Sewatek Oy:lle uusi toimitusjohtaja

DI Timo Husu (52) on nimitetty Sewatek Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi 9.4.2018 alkaen. Sewatekille hän siirtyy Halton Marine Oy:n teknologiajohtajan tehtävästä. Husulla on pitkä kokemus kiinteistö- ja rakennusalalta, Halton-yhtiöiden lisäksi hän on työskennellyt muun muassa Granlundilla ja Motivalla.

”Olen innoissani uusista tehtävistäni. Sewatekissa on tehty hyvää työtä jo kolmen vuosikymmenen ajan. Kansainvälistyminen, hyvä asiakaspalvelu sekä tuotteiden ja palveluiden kehittäminen yhdessä asiakkaiden kanssa tulevat näkymään toiminnassamme edelleen", sanoo Timo Husu.

Sewatek Oy on viime vuosina kasvanut Suomessa niin tuotteiden, henkilöstön kuin liikevaihdonkin osalta. Palokatkoläpivientituotteemme ovat laajalti käytetty ratkaisu uudisrakentamispuolella kotimaassa. Haluamme kiittää asiakkaita ja yhteistyökumppaneita tästä luottamuksesta. ”Tärkein tehtävämme on jatkaa suomalaisten asiakkaiden erinomaista palvelua. Tämän lisäksi tulevina vuosina tavoitteena on viedä Sewatek-palokatkoläpivientituotteita uusille markkinoille. Uusia kasvualueitamme ovat Ruotsin markkinat, saneeraustuotteet sekä puukerrostalorakentamisen ratkaisut.” toteaa Anna Miettinen.

Sewatek Oy:n entinen toimitusjohtaja Antero Hakkarainen jatkaa yhtiön palveluksessa talouspäällikkönä. Kiitämme Anteroa hänen panoksestaan yhtiön kehittämisessä ja samalla toivotamme Timon tervetulleeksi Sewatekiin. 

LISÄTIETOJA:
Sewatek Oy:n hallituksen puheenjohtaja Anna Miettinen, puh. +358 40 518 0887

 

Palomansetit tarjouksessa

Sewatek vaihtaa palokatkomansettien toimittajaa. Nyt kaikki loput laadukkaat saksalaiset ZappZimmermann-mansetit erittäin edulliseen hintaan.

Pyydä tarjous sähköpostitse sewatek(a)sewatek.fi

Jatkossa keskitymme hinnaltaan kilpailukykyisempiin Tytan-mansetteihin, joilla on erittäin kattavat ja yhä laajenevat hyväksynnät.